Balans

Energie in balans

Gedurende je leven ontstaan blokkades en/of tekorten in je energieveld die lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten kunnen veroorzaken. Denk hierbij aan pijn in je knie, buikpijn, pijn in je schouders, moeite met het uiten van emoties of hoofdpijn. Een healing kan helpen om je energie weer (beter) te laten stromen en de blokkades en/of tekorten op te heffen. Hierdoor kunnen je klachten verminderen of verdwijnen.

Daarnaast is het soms ook fijn om bijvoorbeeld meer in balans te komen of te ontspannen: om weer in contact te komen met je lichaam en je energie optimaal te laten stromen. Ook hierbij kan een healing helpen. Je bent van harte welkom!

Let op: een healing is een aanvulling op de reguliere geneeskunde. Neem daarom bij klachten ook altijd contact op met een arts!

Voor wie?

Voor volwassenen en kinderen die lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten ervaren. En voor iedereen die meer balans wilt ervaren.

Hoe werkt het?

De afspraak duurt ongeveer 75 minuten. Het is prettig als je makkelijk zittende kleding aantrekt. Allereerst zal ik je een aantal vragen stellen, om zo een completer beeld van je evt. klachten en jou te krijgen. Daarna mag je plaatsnemen op de healingtafel en start de healing. Tijdens de healing mag je lekker blijven liggen en hoef je verder niets te doen. Ik ga aan de slag om je energiebanen te reinigen en evt blokkades op te heffen. Dit doe ik op gepast afstand (ong. 10 cm) van jouw lichaam. 

Wat kost het?

De prijs van een healing (ong. 5 kwartier) bedraagt € 75,-. Je kunt pinnen of contant betalen.

Het kan gebeuren dat je jouw afspraak moet annuleren/wijzigen; laat dit zo tijdig mogelijk weten. Als je jouw afspraak binnen 24 uur tot de geplande afspraak wilt annuleren/wijzigen dan worden de kosten van een sessie (€ 70,-) in rekening gebracht. Praktijk IN-JOY wil op deze manier zorgen voor een effectieve begeleiding met regelmaat en een snelle doorstroom voor nieuwe cliënten. 

Waar?

De healings vinden plaats in mijn praktijk in Alphen aan den Rijn.