Individuele coaching/ familieopstellingen

Leef lichter, sta sterker

Leven is soms lastig, letterlijk en figuurlijk. Je kunt tegen situaties aanlopen die je belemmeren om ontspannen in het leven te staan. Je voelt je boos, onzeker, verdrietig of gespannen, zonder dat je daarvoor een duidelijke verklaring hebt. Je zit met jezelf in de knoop of juist met je kind of je partner. Het loopt niet lekker, thuis of op het werk, en je krijgt daar geen grip op. Eén ding is zeker: je hebt er letterlijk last van en je wil het anders. Dan help ik je graag verder. 

Waar het om draait tijdens de begeleiding is dat je inzicht krijgt in de kern van jouw probleem en dat je daar vervolgens anders mee omgaat. Vanuit die bewustwording geef ik je concrete tips en handvatten, waarmee je zelf aan de slag kunt. Je komt dichter bij jezelf en dus ook bij jouw eigen kracht en energie. Dat heeft niet alleen een positief effect op jou, maar ook op jouw omgeving!

Voor wie?

Voor volwassenen en kinderen die lasten ervaren en het letterlijk anders willen: met meer kracht, energie en lichtheid in het leven staan!

Met welke vragen en/of klachten kun je bij mij terecht?

Praktijk IN-JOY staat open voor iedereen met vragen of klachten op het gebied van: 

- stress, vermoeidheid, overspannenheid, burnout;
- onzekerheid, niet lekker in je vel zitten;
- onrust, piekeren, jezelf wegcijferen;
- snel geprikkeld, (hoog)gevoeligheid;
- relationele problemen, waaronder echtscheiding;
- problemen met (de opvoeding van) je kind, zie ook ouders;
- werkgerelateerde vragen (welk werk past bij mij?);
- levensvragen (wat wil ik, welke keuze maak ik?)
- psychosomatische klachten, die hun oorsprong kunnen hebben in emotionele blokkades (bv hoofdpijn, pijn in gewrichten en koorts).

Let op, bovenstaande lijst is een opsomming van veelvoorkomende vragen/klachten. Mocht jouw vraag/klacht hier niet tussenstaan dan kun je natuurlijk contact met mij opnemen om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Hoe werkt het?

Wanneer je contact opneemt met Praktijk IN-JOY (via diverse kanalen), hoor ik graag jouw vraag/wens. Op basis daarvan maken we een afspraak voor een eerste gesprek. Tijdens deze eerste sessie nemen we een vragenlijst door, zodat ik een goed beeld krijg van jou en jouw vraag/wens. Vervolgens gaan we direct aan de slag. Tijdens de sessies maak ik onder meer gebruik van coaching en systemisch werk. Het aantal sessies is afhankelijk van jouw vraag en daar maken we duidelijke afspraken over. Alle begeleiding is gericht op inzicht en bewustwording, gecombineerd met praktische adviezen waar je ook echt iets mee kunt: van last naar licht! 

Wat kost het?

De prijs van een sessie (ong. 1 tot 1,5 uur) bedraagt € 75,-. Je kunt pinnen of contant betalen.
Een telefonisch consult is ook mogelijk. De prijs hiervoor is € 25,- per 30 minuten.
Voor bedrijven maak ik graag een passende offerte. Neem hiervoor contact met mij op.

Het kan gebeuren dat je jouw afspraak moet annuleren/wijzigen; laat dit zo tijdig mogelijk weten. Als je jouw afspraak binnen 24 uur tot de geplande afspraak wilt annuleren/wijzigen dan worden de kosten van een sessie (€ 70,-) in rekening gebracht. Praktijk IN-JOY wil op deze manier zorgen voor een effectieve begeleiding met regelmaat en een snelle doorstroom voor nieuwe cliënten. 

Waar?

De gesprekken (behalve de telefonische consulten) vinden plaats in mijn praktijk in Alphen aan den Rijn.