Over mij

Ik, Joyce Dullaart, heb JMD-begeleiding in 2008 opgericht. Ik heb diverse opleidingen (o.a. PABO en HBO-Marketing) afgerond en diverse functies gehad (o.a. leerkracht en communicatiemedewerker). Steeds bleef bij mij een gevoel overheersen van: “Ik wil mensen begeleiden, handvatten geven om dichter bij zichzelf te komen.”

Na een jarenlang gevoel van leegte, een burn-out met een psychologisch traject, kwam ik erachter dat ik hooggevoelig ben. Na deze herkenning vielen veel puzzelstukjes uit mijn leven op dat moment op de juiste plek. Nadat ik zelf hierin ben begeleid, heb ik de opleiding voor HSP-begeleider (Instituut EszenzZ) gevolgd en mij verdiept in de hooggevoelige persoon.

Na een aantal jaar kwam ik erachter dat er volgens mij meer is tussen het spreekwoordelijke “hemel en aarde”. Ik vond voor mij de passende opleiding: Spiritueel Coach (ASPI). Mensen in hun kracht zetten door te werken met energieën in combinatie met coaching vind ik prettig! Door mijn ervaring in het lesgeven aan kinderen in het basisonderwijs en mijn eigen kinderen kwam de opleiding tot Kindertolk op mijn pad. Hoe bijzonder is het dat kinderen hun ouders willen laten groeien door het te spiegelen in o.a. gedrag! De opleiding tot begeleider van Familie- en organisatieopstellingen heeft mij verdieping gebracht in het energiewerk en te komen tot de kern van een 'probleem'.

Mijn specialisatie ligt in het begeleiden van ouders die problemen ervaren met hun kind. Hierdoor komen zowel ouder als kind meer in hun kracht te staan en kunnen zij verder groeien op hun pad. In mijn rol als coach kom ik snel tot de kern van het probleem en kan ik me goed inleven. Dit doe ik op basis van mijn ruime kennis en ervaring, samen met de nodige nuchterheid en dosis humor.

Mijn relevante opleidingen:

Mijn praktijk is in Alphen aan den Rijn.