Ik werk voor/samen met:

Voor vragen over allerlei onderwerpen (van levensvragen tot opvoeding, van overleden personen tot relaties) ben ik op meerdere momenten per week telefonisch bereikbaar via Puur Medium

 

 

 


Als oplossingsgerichte kinder-, pubercoach, counselor voor kind en gezin & trainer kijk Petra onafhankelijk en met een frisse blik naar de situatie van jouw kind en zijn omgeving. In de vorm van cognitieve gedragstherapie en andere begeleiding heeft zij haar specialisme op het gebied van begeleiding van het gezin bij echtscheiding en kinderen met leerproblemen.

 

Met Joy de Jong van Praktijk de nieuwe Vlinder organiseer ik de Kennismakingsavonden Familieopstellingen en verzorgen we samen de interactieve workshop 'Wat speelt er bij een kind'; een must voor iedereen die met kinderen werkt.

  

 

Met Loopbaan in Balans werk ik samen op het gebied van loopbaancoaching en training en je eigen ontwikkeling. 

 

Ellen van der Maat is van oorsprong een klassieke homeopaat. Inmiddels heeft zij haar kennis en kunde uitgebreid met o.a. Ziekteclassificatie en Banerji-protocols (gericht op behandeling van chronische ziekten en klachten), CEASE-therapie (behandeling van autistische kinderen), Vannier-systeem (bij ongewenst kinderloosheid) en Orthomoleculaire therapie/voedingsleer.